Brother

 

Deze Brother modellen STAAN DEMONSTRATIE-KLAAR in onze winkel in Katwijk

Brother 37OO

 
Bestel
 • Meer details / video

De Brother 3700 is een mechanische naaimachine in een prima kwaliteit. Vanaf onze service extra heeft u er tevens een uitgebreide video-instructie bij. Met onze Service-Extra garanderen wij dat deze naaimachine probleemloos 6 lagen jeans naait, de spanning perfect is ingeregeld en dat het knoopsgat ook mooi is uitgebalanceerd. Voor enkele tientjes meer heeft u bij onze Service-Extra gegarandeerd meer plezier van deze naaimachine, dit is echt de extra investering waard! Bij All in Service kiest u tevens voor een extra servicebeurt na één tot twee jaar.

Brother KD40 little Angel computernaaimachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video
Brother KD40 little Angel computernaaimachine. De grotere zus van de KD144 Little Angel.

De nieuwe Brother KD40 naaimachine is een prima naaimachine voor de 'gevorderde' jeugd. Door z'n eenvoudige bediening kan je alle kanten op. Zelfs volautomatische knoopsgaten en het naaien van elastische stoffen is geen enkel probleem.

Bij Basis Service leveren wij de naaimachine fabriek afgesteld ( "zo uit de doos" ).

Bij onze unieke Service Extra "plus" wordt de naaimachine gecontroleerd en nagesteld afgeleverd waardoor wij kunnen garanderen dat deze naaimachine 6 lagen jeans naait zonder naaldbreuk, de draadspanning perfect is ingeregeld met een duidelijke indicatie van de juiste spanning. Kortom meer naaiplezier voor een kleine extra investering.

Bij All in Service is er tevens extra ten opzichten van ons Service Extra "plus" pakket een servicebeurt na 1 tot 1 1/2 jaar.

Brother innovis A16

 
Bestel
 • Meer details / video

Wanneer u pas begint met een nieuwe hobby, wilt u graag dat alles moeiteloos verloopt. Daarvoor is de Innov-is A16 de perfecte naaimachine.

De Innov-is A16 houdt naaien eenvoudig. Met de ongecompliceerde functies, een naaldinrijger in 1 handeling, de snel te plaatsen spoel en de schuifknop voor snelheidsregeling, gaat u zorgeloos aan de slag. Daarbij is het enorm gemakkelijk om perfecte hoeken te naaien met de naaldstop omlaag, waarbij de naald in de stof blijft staan.
Met de elektronische draaiknop kiest u snel een van de 16 ingebouwde steken, terwijl het automatische naaldinrijgsysteem de draad in een handomdraai door de naald haalt.

Soepel en sterk. Dankzij het sterke transportsysteem en de extra naaldkracht kan deze naaimachine meerdere lagen en zwaardere stoffen zoals denim aan.

Brother heeft meer dan 100 jaar ervaring met het begeleiden van startende naaliefhebbers. Met de drie automatische 1-staps knoopsgaten en het overzichtelijke LCD-scherm maakt u met de Innov-is 16 de leukste naaiprojecten zonder moeite.

Brother innovis A50

 
Bestel
 • Meer details / video

De Innov-is A50 combineert de eenvoud van naaien met extra decoratieve mogelijkheden.

Deze handige naaimachine beschikt over veel nuttige functies waar u op een gemakkelijke manier mee aan de slag kunt. Naar verloop van tijd ontdekt u nieuwe naaimethodes waarmee u uw projecten steeds beter en sneller zult realiseren.
 
Licht in gewicht dus gemakkelijk mee te nemen naar de naailes of workshop. Met een geavanceerd naaldinrijgsysteem om snel te kunnen starten met naaien. Met de elektronische draaiknop kiest u de steken op een snelle manier, terwijl de steek duidelijk wordt weergegeven op het LCD-scherm.  Samen met de heldere LED-verlichting zorgt de Innov-is A50 ervoor dat u altijd perfect ziet wat u doet.

Brother A60 Special Edition

 
Bestel
 • Meer details / video

De Brother Innov-is A60SE is een eenvoudig te gebruiken elektronische naaimachine en zorgt voor perfecte afwerkingen, keer op keer.

De lichtgewicht A60SE heeft zijn eigen harde beschermkap, waardoor hij gemakkelijk vervoerd kan worden. Zo neemt u uw machine veilig mee naar de naaicursus buitenshuis.

Met 60 voorgeprogrammeerde steken en zes automatische 1-staps-knoopsgaten kunt u met deze gebruiksvriendelijke machine maken wat u maar wilt.

Een groot, helder LCD-display toont duidelijk alle nuttige informatie, zoals welk voetje er voor een bepaalde steek nodig is.

Met gebruiksvriendelijke technologieën zoals de draaiknop voor een directe steekselectie en een supersnelle naaldinrijger (in 1 handeling) zult u versteld staan hoe gemakkelijk en snel u zelf de mooiste resultaten creëert.

Brother NV 1300

 
Bestel
 • Meer details / video

Met de  Innov-is NV1300 maakt u uw mode- en woondecoratieprojecten met uiterste precisie, meer creativiteit en met een professionele uitstraling.

De draadspanning van deze betrouwbare machine kan handmatig en naar eigen wens worden aangepast in stappen van 0,2. U zult versteld staan hoe nauwkeurig de resultaten zijn!

Met 182 voorgeprogrammeerde steken en de mogelijkheid om persoonlijke steken gemakkelijk te combineren en te bewaren voor later is de Innov-is NV1300 niet alleen uitzonderlijk kundig, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk. Het Square Feed Drive System zorgt voor een vlotte doorvoer van stoffen,  met een superieure steekkwaliteit op elke stofsoort en stofdikte. En daarbij beschikt de machine over een automatische naaldinrijger, automatische draadspanning en een automatische draadknipfunctie! Maak het uzelf gemakkelijk en combineer deze functies; naaien was nog nooit zo eenvoudig!

Als u 182 steken teveel van het goede vindt hebben wij binnenkort een voordeliger model leverbaar met 40 praktische steken én voorzien van vele handige gebruiksfuncties van model NV1300.

Brother VQ2

Inclusief All-in-Service
 
Bestel
 • Meer details / video

Innov-is VQ2 naaimachine

Laat uw creativiteit nieuwe hoogtes bereiken met de Innov-is VQ2 naai- en quiltmachine met lange vrije arm. Geniet van perfecte en uiterst precieze naden op alle soorten stoffen, van zijde tot zware denim. Met een extra grote werkruimte en vele intuïtieve functies en mogelijkheden.

Brother innovis 15

 
Bestel

Brother NV880SE borduurmachine

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video


De Innov-is NV880E zit boordevol mogelijkheden - eenvoudig te gebruiken! De meeste daarvan zijn direct te bedienen vanuit de centrale bedieningstoetsen en het grote kleuren-touchscreen van 12,5 cm.

Altijd nauwkeurig en perfect. Zet de naald precies op de juiste plaats met de LED-pointer. De automatische draadknipfunctie zorgt ervoor dat alle draadjes netjes worden afgeknipt Dus: geen extra knipwerk achteraf!

Je kunt de machine zodanig instellen dat het voetje automatisch naar beneden komt en direct begint te borduren na een druk op de start/stopknop.

Meer tijd om creatief te zijn, dankzij het snelle inrijgen van de bovendraad en de spoel, de automatische boven en onderdraadsensoren en de borduursnelheid van max. 850 steken per minuut.

Inclusief een serie gloednieuwe borduurpatronen, eenvoudige bewerkings- en kleurensorteringfuncties - zo worden al je projecten net zo uniek als je zelf bent! Een groot werkgebied en het grote borduurgebied van 260 x 160 mm geven jou de vrijheid om uitbundig creatief te zijn. Daarnaast verwennen we graag de quiltliefhebbers met nieuwe quilt- en omrandingspatronen!

Met de draadloze verbinding en de gratis Design Database Transfer* softwareprogramma kunnen alle borduurpatronen nu draadloos worden overgebracht. Op deze manier blijf je ook op de hoogte van nieuwe updates voor je Brother borduurmachine. Uiteraard blijft de mogelijkheid beschikbaar om via de USB-poort borduurpatronen op de machine te zetten.

Brother CS 70

Binnenkort weer leverbaar.
 
Bestel
 • Beschrijving
Binnenkort weer leverbaar informeer telefonisch naar beschikbaarheid: 071 4015844

Brother Little Angle KD 144S

 
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer details / video

Inclusief duidelijke video handleiding. De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine.
EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID

 

De Brother Little Angel KD144s een basis naaimachine, voor jonge creatievelingen maar is geen specifieke kindernaaimachine. Met de veilige vingerbescherming én, EXCLUSIEF bij ROOIJACKERS NAAIMACHINES, MET OPTIONELE REDUCTIE VAN DE TOPSNELHEID (deze snelheidsreductie kan later ongedaan gemaakt worden). Geleverd met extra frontplaatjes, kies de leukste! Met een duidelijke bediening verwerkt de naaimachine vele materialen.

De Brother little Angel naaimachine is relatief veilig, zeker met gereduceerde snelheid,maar altijd gebruiken onder begeleiding van een volwassene!

Wij versturen de naaimachine verpakt in bruin papier.

Deze Brother little Angel KD144S kunnen wij leveren met een Service Extra pakket. Bij Service Extra wordt deze naaimachine geheel gecontroleerd en nagesteld voordat u ermee gaat werken. Wij regelen de draadspanning in en markeren deze, garanderen dat de naaimachine 4 lagen jeans naait en dat het knoopsgat goed functioneert, dit alles geeft u de garantie dat u een perfecte naaimachine heeft.

Bij Service Extra heeft u tevens voorrang bij reparatie.