De afleverbeurt

 

Uitleg over onze afleverbeurt, het 'hoe en waarom' dit vaak het verschil maakt tussen wél of géén plezier hebben van uw nieuwe naai,- of overlockmachine.

  • Beschrijving

Omdat u een naai,- of lockmachine overal kunt kopen en dit misschien uw eerste kennismaking met MijnNaaimachineWinkel / Rooijackers is willen wij u het voordeel van de afleverbeurt én ons bedrijf hier aan u presenteren. Vaak wordt er gedacht dat een product vanuit de fabriek tot in de puntjes afgesteld de doos ingaat, helaas is dit vaak niet het geval en heeft u hiermee misschien al enige ervaringen. Een naai,- en overlockmachine dient voor een probleemloos gebruik door de naaimachine vakman nagesteld te worden. Daarom kunnen naai,- en lockmachines door ons worden voorzien van een
afleverbeurt. Voordat u ermee gaat werken wordt de machine door ons gecontroleerd en nagesteld zodat wij u kunnen garanderen dat een naaimachine moeiteloos acht lagen jeans naait, dit ongeacht de prijs van de naaimachine.
De draadspanning heeft bij ons tevens een groot aandachtspunt deze is zo ingeregeld dat u altijd een perfecte steek heeft, ongeacht het materiaal wat u verwerkt.

Een naai,- of overlockmachine gekocht bij MNW / Rooijackers en voorzien van een afleverbeurt geeft u de zekerheid van een probleemloos gebruik.

Deze waarborg kunnen wij garanderen omdat wij de naaimachine innaaien met een proeflap van alle steken en het knoopsgat tevens worden hierbij verschillende stoffen gebruikt. Om te controleren of de naaimachine geen naalden breekt op dikke stof naaien wij ook nog eens een proef van 8 lagen jeans. Dit is voor ons een laatste controle, voor u een extra zekerheid voor het optimaal functioneren van de nieuwe machine. Aan u de keuze: mét of zonder afleverbeurt, maar altijd met de vriendelijke service van MijnNaaimachineWinkel / Rooijackers.